Contacte

* indica text obligatori

Com a responsable del fitxer, Eduard David Serra Pifarré, C/ Muralla de Sant Francesc número 34 de Manresa, NIF 41074925F i contacte eduard@pifarreassegurances.com, en nom de l’empresa Pifarré Assegurances, tractem la informació que se’ns facilita amb la finalitat de prestar-li el servei sol·licitat. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per l’acompliment de les obligacions legals. Les dades només seran cedides a les companyies asseguradores i sempre amb el consentiment del client.

Teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar-les o sol·licitar la supressió de les dades no necessàries.

També teniu dret a obtenir confirmació sobre com estem tractant les seves dades personals, per tant, teniu dret a rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessaris.

Al mateix temps, sol·licitem la seva autorització per tal d’oferir-li els productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-li com a client.

El nostre Horari

  • De dilluns a divendres
    Matins de 9h a 13h
    Tardes de 16h a 19h
  • Dissabtes tancat

Pifarré Assegurancespifarreassegurances-interior1